false

OM AN Travel AB

Vår vision

AN Travel AB – Sveriges bästa evenemangsresor. Vårt mål är att vara branschledande och samtidigt erbjuda högsta kvalité på våra evenemangsresor.

Vår Affärsidé

AN Travel AB skall erbjuda sina kunder branschens bästa evenemangsresor genom högsta möjliga kvalité på produkt och service. Bolaget skall erbjuda sina kunder bästa möjliga tillgänglighet och kompetens på sina resor och tjänster som säljs mot privatpersoner, företag och föreningar.

Kundfokus

AN Travel AB har alltid arbetat med enormt kundfokus. Vi vet att det krävs tekniska färdigheter och social förmåga för att ha en chans att bli bättre än genomsnittet. Hos oss är ett personligt engagemang samt kunskap om kundens behov i fokus. Vilket är kärnan i den försäljningsfilosofi som finns i hela företaget. Vi erbjuder våra kunder en kundservice med öppettider som ofta är betydligt längre än våra konkurrenters, med bl.a öppet lördagar under högsäsong.

Vårt utbud

Vårt mål är att erbjuda våra kunder alla evenemangsresor på samma ställe. Oavsett om resan bokas privat eller som grupp så erbjuds resebranschens bredaste utbud. Strategiskt och långsiktigt samarbete i relationerna med leverantörer och partners är utgångspunkten för att säkra kvalitet och bredd i sortimentet.

Hos oss är ett personligt engagemang samt kunskap om kundens behov i fokus.

Tre starka kundgrupper

AN Travel AB har tre kundgrupper – semesterresenärer, affärsresenärer och grupp- och konferensresenärer. Alla kundgrupper är lika viktiga och det övergripande målet är att växa och ta marknadsandelar inom samtliga delar av verksamheten. Idag utgörs 80 procent av försäljningsvolymerna av semesterresor och 20 procent av grupp/företag. Idag är vårt största fokus på att växa inom grupp/företag.